banner268

Ceylanpınar'da,Ramazan coşkusu devam ediyor

İftar yemeğine Belediye Başkanı Menderes Atilla'da iştirak ederek vatandaşlarla birlikte iftar etti. 
Çocukların büyük ilgi gösterdiği Başkan Atilla, iftara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Burada bir konuşma yapan Başkan Atilla, geleneksel iftar sofralarının her gün bir mahallede kurulduğunu söyledi. İftar sofralarına katkı sunan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a da teşekkür eden Başkan Atilla, hayırlı ve bereketli Ramazan temennisinde bulundu.
Belediye Başkanı Atilla Sözlerinin devamında, "Allah ağzımızın tadını bozmasın, birlik ve beraberliğimizi tesis etsin. Yanı başımızdaki ülkelerden ders almak gerekiyor. Allah'a şükürler olsun Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın sayesinde huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bizim de huzurumuzu bozmak istediler. Ancak bu aziz millet elinin tersiyle terör örgütlerini itti. İşte bu sofrada her milletten insan var. Hepimiz kardeşiz" diye konuştu

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17