banner268

'Çevreyi Korumak Bizim İşimiz'

Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri ile vatandaşlara hizmet eden Karaköprü Belediyesi, çocuklara çevre koruma alışkanlığı kazandırma adına çevre şenliği düzenledi. Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda ilçedeki İncirliova İlkokulu'ndaki ilkokul ve ana sınıfı öğrencileri tiyatro, şiir, defile ve geri dönüşüm sergisi ile çevre korumanın önemini anlattı.

Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, İl Çevre ve Şehircilik Şube Müdürü Adem Ekinci ile İncirliova ilkokulundaki öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çevrenin insanın yaşamı için önem arz ettiğini belirterek, çocuklara bu alışkanlığı aşılamak için çalıştıklarını kaydetti. Başkan Baydilli, "Biz çevreyi korursak çevre de bizi korur. Biz çevreyi temiz tuttuğumuz sürece orada daha sağlıklı ve mutlu yaşıyoruz. Biz çocuklarımıza bulundukları çevreyi korumaları, temiz tutmaları için böyle programlar yapıyoruz. Çocuklar bulunduğu çevreyi temiz tutar ve bu bilince sahip olursa bizim temizlik yapmamıza gerek kalmaz. Bu programı düzenleyen Temizlik İşleri Müdürlüğümüze teşekkür ederim" diye konuştu.

Programdan sonra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İncirliova İlkokulu öğrencilerinin yaptığı çevre koruma sergisindeki ürünleri inceledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269