banner268

Cevheri,Cumhurbaşkanının Şanlıurfa'ya önem verdiğini söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'yi ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Başkan Baydilli yapılan çalışmalar ve devam eden projeler ile ilgili Milletvekili Cevheri'ye bilgi verirken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulundular.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son 6 ayda 3 kez Şanlıurfa'yı ziyaret ettiğine dikkat çekerek bunun nedeninin Cumhurbaşkanının Şanlıurfa'ya verdiği önem olduğunu kaydetti.

Milletvekili Cevheri şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanımız Harran'ın referandumda Türkiye birincisi olması, Akçakale'nin de üçüncü olması nedeniyle bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'ya gerçekten çok önem veriyor, burada daha fazla yatırımın olmasını destekliyor. Şanlıurfa'mız da gerek referandumda yüzde 70 oy evet diyerek gerekse ziyaretlerde sevgi gösterilerinde bulunarak buna karşılık verdi. Reisi Cumhurumuz var olduğu sürece Şanlıurfa'mız da onun arkasında duracaktır."

Cevheri, Cumhurbaşkanının ziyareti sırasında Bakan Faruk Çelik'e gösterilen tepkilerin Şanlıurfa'yı temsil etmediğini kaydederek Bakan Çelik'in yanında olduklarını dile getirdi. Cevheri, "Bakanımız 2011 yılından beri Şanlıurfa'nın vekili ve bakanıdır. Her zaman Şanlıurfa'ya daha fazla hizmet etmek için çalışmış, Şanlıurfa'nın kalkınması için mücadele etmiştir. Burada birkaç kişinin tepkisi Şanlıurfa'yı temsil edemez, biz Ak Parti ailesi olarak bakanımızın yanındayız" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise Milletvekili Cevheri'nin ziyaretinden onur duyduklarını ifade ederek, Cevheri'nin yaptıkları çalışmalarda ve hizmetlerde her zaman için yanlarında olduğunu belirtti. Başkan Baydilli, "Sayın vekilimiz özellikle Ankara'da bakanlıklarda gerekli destekleri istememizde her zaman yanımızda yer alıyor, desteklerini bizden esirgemiyor" diye konuştu.

 Başkan Baydilli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa ziyaretini ise şu cümlelerle değerlendirdi: "Sayın Cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa'ya ayrı bir önem ve değer verdiğini biliyoruz. Şanlıurfa'nın da bu öneme karşılık her zaman Cumhurbaşkanımızı ve hükümetimizi desteklediğini biliyoruz. Bunun için Cumhurbaşkanımız Ceylanpınar, Akçakale ve Harran ilçelerini ziyaret ederek halkın yanında oldu. Biz de Harran'daki kardeşlik iftarında Cumhurbaşkanımızın yanında olduk. Bu ziyaretler sırasında Sayın Bakanımız Faruk çelik'e karşı istemediğimiz, üzücü bir tepki de oldu. Ancak burada tepki gösteren üç beş kişi kesinlikle Şanlıurfa'yı yansıtmamaktadır. 2011 yılından bu yana Bakanımızın Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetleri bilerek, biz milletvekili, belediye başkanından mahalle temsilcisine kadar sayın Bakanımızın  arkasında duruyoruz" diyerek Bakan Çelik'e bugüne kadar Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269