banner268

Cevheri, Haliliye'nin sahur sofrasına konuk oldu.

Haliliye Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncü kez düzenlenen iftar ve sahur sofraları geleneği devam ediyor. Rabia Meydanında kurulan sahur sofrasında her gece vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fevzi Demirkol, masaları gezerek gelenlere selam verip kumanyalarını taktim ediyor. Sahurun 9’uncu gecesinde de Başkan Demirkol, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyelerini sahur sofrasında konuk etti.

Sahurun ardından açıklama yapan Milletvekili Cevheri, “Haliliye Belediyemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen sahur programında halkımızla beraber olduk. Şanlıurfa’nın unutulmaya yüz tutmuş güzel kültürünü ve geleneklerini ortaya çıkaran, bunu günümüzde de yaşatmaya çalışan çok değerli Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Her geldiğimizde de bakıyoruz sayımız gittikçe artıyor, halkımızın rağbeti gayet yoğun” dedi.

İlçe Başkanı Canpolat ise, “Bu yıl dördüncüsü düzenlenen sahur programında, Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri ile birlikte vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sayın vekilimizin de bahsettiği gibi, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması adına belediye başkanımıza yapmış olduğu hizmete teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, sahur sofrasına her kesimden insanın konuk olduğunun altını çizerek, “Soframızda geleneksel olarak dördüncü seneyi idrak etmiş bulunuyoruz. Bu soframızda üniversite öğrencilerimiz, öğretmenler, Haliliye ve Şanlıurfa’nın çeşitli mahallelerinde gelmiş hemşerilerimiz ve muhacir rolünde olan Suriyeli misafirlerimiz var. Bu akşam bu soframıza Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri teşrif etti. Aynı şekilde İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz, halkla belediyenin, devletin, teşkilatın nasıl buluştuğunu güzel bir örneğini sergilemiş oldu. Teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan sahur sofrasında Haliliye Belediye Meclis üyelerinden Abdulkadir Bağış ve Mehmet Erol da, yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17