banner268

Büyükşehir,Şair Nabi Mahallesi’nde yaptıracağı Kapalı Modern Semt Pazarı inşaatına başladı.

‘Her İlçeye Eşit Hizmet’ düsturuyla hizmetlerini kentin en ücra köşelerine kadar taşıyan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye’de hizmete açtığı Devteşti Kapalı Semt Pazarının ardından ilçeye ikinci semt pazarını kazandırmak için kolları sıvadı.

Şair Nabi Mahalle sakinlerinden gelen talepleri dikkate alarak çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, mahallede büyük ihtiyaç duyulan kapalı modern semt pazarının inşaat çalışmalarına başladı.

Kazı çalışmalarının devam ettiği kapalı semt pazarının mahalleye kazandırılmasında büyük emekleri olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür eden Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek, “Başkanımızdan talep ettik o da talebimize karşılık verdi ve mahallemizde ihtiyacı büyük ölçüde hissedilen semt pazarının inşaatını başlattı. Bu davranışından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17