banner262

Birecikliler hak ettikleri hizmetlere kavuşacak.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ŞUSKİ, Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, altyapı, üstyapı ve park-bahçelerdeki çalışmalarına yoğun tempo ile devam ederken, Birecikliler yeni yatırımlarla değişime ortak oluyor.

ALTYAPIDA BÜYÜK REVİZYON

Tüm ilçelerde 'Altyapı Sorunlarına 100 Yıllık Çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin uygulaması ile Birecik'in altyapısı sil baştan yenilendi. Bu kapsamda ilçe genelinde sistemli bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, son 3 yılda 12 bin 200 metre kanalizasyon hattı, 3 bin metre yağmur suyu hattı 59 bin 106 metre de içme suyu hattı çekti.

133 BİN METEKARE SICAK ASFALT VE 118 BİN METREKARE KİLİTLİ PARKE

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Birecik'te başlatılan gelişim ve dönüşüm kapsamında 133 bin metrekare sıcak asfalt yapılırken, Birecik mahallerinde 118 bin 600 metrekare kilitli parke taşı döşeyerek ilçeyi çamur ve tozdan kurtardı.

BİRECİKTE MAHALLE YOLLARI SICAK ASFALTLA TANIŞTI

Birecik ilçesinde başta Bağlarbaşı, Mezra, Meteler, Surtepe ve diğer mahalle yolları Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt atağı ile değişimi yaşadı. Kilitli parke, sıcak asfalt, sathi asfalt, kaldırım ve bordür çalışmalarının tamamlandığı ilçede, Birecikliler yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

PRESTİJ CADDE UYGULAMASI-KALDIRIMLAR-BİSİKLET YOLU YAPIMI

Birecik'te Prestij Cadde Uygulaması kapsamında Sahil Caddesi, 10 Temmuz Caddesi, Aydın Mirkelam Bulvarı, Belediye Caddesi ve İlçe Sebze Halini kapsayan alanda asfaltlama yapan Büyükşehir Belediyesi, caddelerde asfaltın yanı sıra kaldırımları yeniledi ve gençler için Fırat Nehri kenarında ‘Bisiklet Yolu’ yaptı.

SEMT PAZARI AÇILDI; SPOR KOMPLEKSİ AÇILIŞA HAZIR

Her ilçeye semt pazarı ve semt sahası yapma hedefinde emin adımlarla ilerleyen Büyükşehir Belediyesi'nin Birecik'te bu yöndeki hizmetleri takdir topladı. İlçede Bin 590 metrekarelik bir arazi üzerinde temeli atılan semt pazarının açılışı yapılırken, 2 bin 100 metrekarelik alan üzerinde temeli atılan spor kompleksi inşaatı ise tamamlandı ve açılışa hazır hale getirildi.

BİRECİKTE KARŞIYAKA AİLE MEZARLIĞI ONARILIYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sahanın her yanına yansıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecikte Karşıyaka Aile Mezarlığında ihata duvarı onarımı yapıyor. İlçe mezarlığında ayrıca duvarın yanı sıra mezarlık içerisinde yürüme yolları, çeşmeler ve gasilhane yapımı da sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17