banner268

Bilici, 11 yaşındaki şehit Günak’ın ailesiyle iftar açtı

ASP İl Müdürü Hasan Bilici, Viranşehir terör saldırında şehit olan 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak'ın, ailesini ziyaret ederek iftarı birlikte açtı. Ziyarete şehit aileleri dernek başkanı Mehmet Yavuz da yer aldı.

Şehitliğin Allah katında çok değerli bir mertebe olduğunu ifade eden ASP il Müdürü Hasan Bilici, “ Şehitlik peygamberlikten sonraki en yüksek derecedir. Onlar kutsal değerler için canlarını feda etmişlerdir. Atalarımız, şehitliğin ne kadar yüksek bir mevki olduğunu bildikleri için vatan savunmasına seve seve katılmışlardır. Ölürsem şehit olurum, kalırsam gazi inancıyla canla başla mücadele etmişlerdir. Bizler de bu vatan için gece gündüz demeden çalışmalı, elimizden gelen fedakârlıkları esirgememeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta 11 yaşındaki şehidimiz Ahmet Oktay Günak olmak üzere tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin” dedi.

Şehidin annesi mukaddes ve babası Mustafa, evlerini ziyaret ederek, kendileriyle aynı sofrada iftar açan ASP İl Müdürü Hasan Bilici ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17