banner262

Baydilli,muhtarlar ve vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçedeki muhtarlar ve vatandaşlarla iftarda bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Baydilli, bu iftarların amacının Ramazanın bereketinden faydalanarak vatandaşla bir araya gelmek ve ortak paylaşımda bulunmak olduğunu söyledi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olması nedeniyle iftar yemeğinde Karaköprü ‘deki mahalle muhtarları, heyetleri ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Karaköprü Belediyesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Başkan Baydilli'nin yanı sıra Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve Karaköprü'de yaşayan vatandaşlar katıldı.

İftar programından sonra konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ramazan ayının bereket ve paylaşma ayı olduğunu ifade ederek, bu bereketten faydalanmak için vatandaşlarla aynı sofrada bir araya gelmeye çalıştıkları söyledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Karaköprü’müzdeki muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla iftar sofrasında bir araya gelip birlik ve beraberlik içinde olmak istedik. Belediyecilik sadece yol, park ve temizlik yapmak değil vatandaşlarla da iç içe olmayı gerektirir. Vatandaşlarımıza sosyal anlamda da hizmet etmeye çalışıyoruz. Yardıma muhtaç ailelerimize gıda yardımlarında bulunuyoruz, bazen onların sofrasına misafir oluyoruz. Bu bizim için çok önemlidir, buradaki yemek bahanedir zaten önemli olan muhabbeti paylaşmaktır.”

Programın ardından Başkan Baydilli, vatandaşlara iftar davetine katıldıkları için teşekkür ederken, muhtarları ve vatandaşları Karaköprü Belediyesi'nin çarşamba günü Karaköprü Amfi Tiyatro Alanında düzenleyeceği ve 22.30'da başlayacak olan Kahraman Tazeoğlu söyleşi ve şiir dinletisi programına davet etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17