banner268

Baydilli,Kırsal'da.

Göreve geldiği günden bu yana kırsal mahalleleri merkez mahallelerden ayırmayarak hizmet götüren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bayram tatilini fırsat bilerek kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Akziyaret, Hamurkesen, Millisaray, Apaydın, Büyük Salkım, Başören, Bölücek ve Şeyh Zeliha kırsal mahallelerini ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahalle muhtarları ve vatandaşların taleplerini dinledi, köylerde yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

İlçenin her tarafını karış karış gezmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Metin Baydilli, merkez mahallelerde gerek alan gezileri gerekse esnaf ziyaretleriyle sorunları yerinde incelediklerini ve vatandaşlarla birebir görüşerek taleplerini dinlediklerini söyledi.

Kırsal mahallelere de merkez kadar önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Kırsal mahallelerimiz de mezralarıyla birlikte bizim hizmet alanımızda yer alıyor. Biz merkeze yaptığımız hizmetleri kırsala da yapacağımızı her yerde belirtiyoruz. Bayram nedeniyle verilen idari tatili fırsat bilerek kırsal gezilerimize başladık. Sağ olsun kırsaldaki muhtarlarımız ve vatandaşlarımız bizi ilgiyle karşıladılar. Biz de imkanlar kapsamında onların taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Diğer mahallelerimize de gidip ziyaretler gerçekleştireceğiz. İnşallah Karaköprü’yü merkez ve kırsaldaki tüm vatandaşlarımızla birlikte geliştireceğiz.”

Kırsal mahallelerdeki vatandaşlar Başkan Baydilli’nin kendilerini ziyaretinden memnun olduklarını ilettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269