banner268

“Baydilli;"Dini bayramlarımız, insan ve Müslüman olmanın, birlikteliğin en güzel ve yüce duygularla yaşandığı özel günlerdir"

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Bayram mesajında 11 ayın sultanı Ramazan'ın geride bırakmanın hüznünü ve bayramın coşkusunu bir arada yaşadıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bayramın hep birlikte kardeş ce idrak edilmesini temenni etti.

Başkan Baydilli mesajında şu cümlelere yer verdi:

"Ramazan ayını yine en güzel şekilde, maneviyat dolu bir ortamda geçirdik ve Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı nasıl rahmet, bereket ve birliktelik ayıysa Ramazan Bayramı da kardeşliğin, sevginin ve bir arada olmanın vesilesidir. Birçok sıkıntıyı atlatan milletimizin bu bayramı huzur, kardeşlik ve birlik içerisinde geçirmesini temenni ediyorum. Dileğimiz bu bayramda tüm İslam ülkelerinde yaşanan savaşların, zulmün ve huzursuzluğun sona ermesi, barışın, kardeşliğin hüküm sürdüğü bir döneme girilmesidir.

Bu düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269