banner262

Batıkent'te Doğal Çalışmaları Başladı

Batıkent(Toki) de 4 bin hane 20 bin nüfusun yararlanacağı doğalgaz’ın meşalesini yakan Başkan Çiftçi: "Bugün 21 kilometre ve 400 binaya nakil kutusu bırakmak suretiyle çalışmalar tamamlanacak. Alt yapıyı firma tamamladıktan sonra bizde Büyükşehir olarak asfalt çalışması yaparak tamamlayacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı AYKOME Şube Müdürlüğü ve Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş işbirliğinde yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Eyyübiye İlçesi Batıkent mahallesi doğalgaza kavuşacak.

3.5 Milyon TL yatırım bedeli olan çalışma kapsamında 4 bin hanede yaklaşık 20 bin nüfusun faydalanacağı hizmetin 2017 kış ayına yetiştirileceği müjdesini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, çalışmada emeği geçenlere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBatıkent
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17