banner262

BAŞKAN YALÇINKAYA DUYURDU: AKÇAKALE-BOLATLAR YOLU TAMAMLANDI

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya sayesinde ilçeye yepyeni bir yol daha kazandırıldı.

Başkan Yalçınkaya’nın kent ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla hayata geçirdiği projeler tek tek tamamlanıyor. Bu kapsamda Akçakale-Bolatlar arasında süren yol yapım çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında 8 kilometrelik yolda asfalt serimi, ağaçlandırma ve aydınlatma yapıldı.

Başkan Yalçınkaya da bölgeye giderek yolun hizmete açıldığını müjdeledi ve “Ortadoğu’nun giriş ve çıkış kapısındayız. İpekyolu’ndayız. Dünyanın en önemli kavşaklarının birinin üzerindeyiz. Seçimden sonra ilk hedefimiz Urfa- Akçakale yolunu canlandırmak. Bu gayretle çalışıyoruz. Bugüne kadar çok önemli mesafeler aldık. Yolun canlanan kısmının bitirilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Allah’a şükür bugün Bolatlar mevkiine kadar bitirmiş bulunuyoruz. İnşallah yakın bir zamanda Suriye ile barış olur. Ortadoğu’nun canlanan İpekyolu’nun üzerinde ithalat ihracat transit ticaret merkezi olacak. Sınırda yıldız ilçe oluşturma hedefimize varmış olacağız. Bütün gayretimiz burada yaşayan insanımıza, batıdaki standartlar seviyesinde bir hayat tarzı sağlamak, buradaki imkanları o seviyeye getirmek. Anayolunu, ağaçlandırmasını, aydınlatmasını bitirdik. Akçakale’ye, Urfa’ya yakışır bir yol oldu. Hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yalçınkaya incelemelerinin ardından bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17