banner268

BAŞKAN EKİNCİ; ŞEHRİMİZİ YENİLEMEYE,YENİDEN İNŞA ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire başkanlığı ekiplerince Yenişehir Mahallesi 26.Caddede yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Ekinci, Yeni bir şehir inşa etmeye devam ettiklerini söyledi.


Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince Yenişehir Mahallesinde alt yapı çalışması biten 26. Caddede yapılan asfalt serim çalışmalarını inceledi. 
Asfalt ekibine kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, Yetkili asfalt sorumlularından çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Hafta sonu olmasına rağmen ekiplerin kendilerine sürpriz yapıp Yenişehir’i Hastane yoluna bağlayan caddede asfalt serimine başladıklarını belirten Başkan Ekinci, Başlatılan çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve ekiplerine teşekkür etti.


Yeni bir şehir inşa etmeye devam ettiklerine vurgu yapan Ekinci, buradaki çalışmaların ardından ekiplerin, alt yapısı biten 20 ve 24. Caddeye geçip, asfalt serim çalışmalarına başlayacağını söyledi.
Yenişehir Mahallesindeki asfalt çalışmalarının ardından en geç 10 gün içerisinde Hürriyet mahallesinde üst yapı çalışmalarının startı verileceğinin müjdesini veren Başkan Ekinci, Yenişehir’i olduğu gibi Hürriyet mahallesini de yeniden inşa edeceklerinin altını çizdi.


Viranşehir’i hak ettiği değerlere kavuşturmak için çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Ekinci,“Bütün şehrimizi bütün mahallelerimizi yavaş yavaş yenilemeye yeniden inşa etmeye devam edeceğiz inşallah. Başlatılan çalışmalar Şanlıurfamıza, Viranşehirimize ve bütün halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ekinci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269