banner268

Başkan Demirkol pasaj esnaflarını dinledi.

Gerçekleştirilen toplantıda; Çin ile ithalat sürecinde karşılaşılan güçlükler, hava yolu uçuş saatlerinin yeniden düzenlenmesi, yeni destinasyonların eklenmesi ve çek yasası ile ilgili beklentiler konuşuldu. ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol; var olan sıkıntıları, en yakın zamanda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk Çelik'in, Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin'in ve çevre il Oda ile Borsa Başkanlarının da desteğini alarak başta Başbakan Sayın Binali Yıldırım'a, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi'ye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi'ye olmak üzere, konunun üst düzey taraflarına, resmi yazı olarak ileteceklerini, bu sıkıntıların bertaraf edilmesi adına, ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Başkan Demirkol, "Gerekli adımların atılması için en kısa zamanda çalışmalara başlayacağız ve konunun takipçisi olacağız" dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda ŞUTSO Meclis Başkanı Mustafa Taş, Meclis Üyeleri Mustafa Sonekinci, Mehmet Aslan ve Bakır Kama da hazır bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269