banner262

BAŞKAN CANPOLAT VE VALİ AYHAN HALİLİYE KIRSALINA ÇIKARMA YAPTI

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, hafta sonu mesaisini kırsal mahallelere yaptığı ziyaretlerle sürdürüyor.

Başkan Canpolat’ın talimatlarıyla kırsal mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt atağı başlatılırken, Başkan Canpolat beraberinde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Haliliye Kaymakamı Serap Çetin ile kırsal mahallelere çıkarma yaptı. Ekipler tarafından etap etap sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Canpolat ve Vali Ayhan, Yedikuyu, Yukarı Akören ve Kalınbayat Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yol çalışmaları tamamlanan ve devam eden bölgeleri inceleyen heyet, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Haliliye’ye kazandırdıkları 70 milyonluk yatırım ile asfalt atağının devam edeceğini belirten Başkan Canpolat, misafirperverliklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Canpolat, “Burada stabilize çalışmalarımızı tamamladık, asfalt çalışmalarımızı da tamamlamak üzereyiz. Söz verdiğimiz gibi Haliliye kırsalımızda asfalt atağımızı etap etap sürdüreceğiz. Bugün de burada Sayın Valimiz ve Kaymakamımız ile çalışmalarımızı inceledik. Güler yüzünüzden dolayı, misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. Mahalle sakinleri ise çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Canpolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Başkan Canpolat, Vali Ayhan ve Kaymakam Çetin, daha sonra Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla Kısas Mahallesinde düzenlenen Geleneksel 15. Kısas Aşure Etkinliğine katıldı. Burada vatandaşlara aşure ikramında bulunan heyet, birlik ve beraberlik mesajı vererek, bölgeden ayrıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17