banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL "YETİM ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle İHH Şanlıurfa, İHH Sultanbeyli ve Sultanbeyli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Cennetin Çocukları Şanlıurfa Yetim Şenliği Şanlıurfa’da yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet tesislerinde düzenlenen etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İHH Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila ve çok sayıda davetli katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.

Etkinlikte çocuklar palyaço gösterileri ve alandaki oyun parkurunda doyasıya eğlendi. Yetim çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda çocuklara bisiklet hediye edildi.

Yetim çocukların yüreklerine dokunmanın önemine vurgu yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “ Yetim çocuklarımız için çok güzel bir etkinlikte bir araya geldik. Bu etkinlikte çocuklara bisikletler dağıtılacak. Bu güzel hayra ortak olan herkesi gönülden kutluyorum. Mutlu olmanın yolu yetim çocuklarımızın başını okşamadan, gözyaşlarını silmeden, onlara sevgi göstermekten geçiyor. Her kim bu güzel çocuklarımıza el uzatmışsa Allah onlardan razı olsun. Eğer koşacaksak çocuklarımız için koşalım, yürüyeceksek çocuklarımız için yürüyelim. Yürüyeceksek hayırlı işler için yürüyelim. Rabbim bu etkinlikte yetimlerin yüzlerini güldürenlerden razı olsun” ifadelerine yer verdi

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atilla ve etkinliğe katılan yetim aileleri ile çocuklar Etkinliğin düzenlenmesindeki emeklerinden ötürü Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yetimleri sevindiren herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17