banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilçelerde asfalt atağını sürdürüyor. Kırsal yollarda sathi asfalt çalışmalarına devam eden Büyükşehir ekipleri ilk günkü aşk ve gayretle Şanlıurfa’nın her açıdan gelişimi ve vatandaşların daha konforlu ulaşımdan faydalanabilmeleri için yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün de eşlik ettiği sathi kaplama asfalt çalışmalarının adresi bu kez Akpınar - Gelibolu - Çakmak - Büyükördek ve Hamurkesen - Uzuncuk güzergâhları olurken Başkan Beyazgül, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı ve ekipleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

İlk etapta 12 kilometrelik Akpınar - Gelibolu - Çakmak – Büyükördek grup yolundaki asfalt çalışmalarını inceleyen ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Abdulkadir Bozkurt’tan bilgi alan Başkan Beyazgül’e bölge mahalle muhtarları da eşlik etti.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “VATANDAŞLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

Şanlıurfa’nın her köşesine hizmet götürdüklerinin altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Başkan Beyazgül, “Akpınar – Gelibolu - Çakmak - Büyükördek grup yolu üzerindeyiz.

Muhtarlarımızla birlikte burada yapılan asfalt çalışmalarını inceledik. Muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın yüzleri gülüyor. Burası 12 kilometrelik bir yoldur. Vatandaşlarımız buradaki tozdan kurtulmuş oldular. Bölgede bulunan fıstık ağaçları yoldaki tozlardan etkilenmekteydi. Yaptığımız çalışmalarla bu durumun da önüne geçmiş olduk. Kendi imkânlarımızla, kendi araçlarımızla, kendi asfaltımızla ve ekibimizle bu 12 kilometrelik yolun tamamını belediyemiz yapmaktadır. Biz Şanlıurfa’nın tüm kırsal yollarındaki yol sıkıntısını gidereceğiz demiştik. Büyük bir bölümünü tamamladık ekiplerimizin birçok noktada çalışmaları devam etmekte ve devam edecektir. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. İnşallah grup yollarımızın tamamını tamamlayacağız geriye yapılmamış bir yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın duasıyla daha güzel işler yapıyoruz. Şanlıurfa güzelleşiyor bizi kendi insanımızın mutluluğu mutlu ediyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17