banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL ,”TARIM İŞÇİLERİNİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Konya’nın Ereğli ilçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Şanlıurfalı vatandaşları ziyaret etti. Şanlıurfalı vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, tarım işçilerinin sorunlarını çözüme kavuşturacak proje için elini taşın altına koyduklarını söyledi.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa dışına tarım işçisi olarak çalışmaya giden vatandaşları unutmadı. Başkan Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Konya’nın Ereğli İlçesinde mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Şanlıurfa’dan mevsimlik işçi olarak gittikleri Konya’da Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü karşılarında gören işçiler şaşkınlıklarını gizleyemediler. İlk kez bir Belediye Başkanının kendilerini ziyaret etmesine şaşıran işçi kadınlar Başkan Beyazgül’ü zılgıtlarla karşıladılar.

Kendilerini ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile kucaklaşan Şanlıurfalı tarım işçileri memleket hasreti giderdi.

Zor şartlar altında mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan vatandaşların çadırlarına konuk olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, işçilerle yakından ilgilendi. Mevsimlik işçilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Beyazgül, sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım ekipleri, tarım işçisi ailelere gıda yardımında bulundu. Şanlıurfa’dan Konya’ya giden ekipler, burada çalışan işçilerin taleplerini yerine getirdi. Tarım işçisi vatandaşlara gıda ve hijyen seti dağıtılırken çocuklar da çeşitli oyuncaklarla sevindirildi.

Konya’daki tarım işçilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Başkan Beyazgül, “Konya Ereğli Yeniköy’deyiz. Şanlıurfa AK Parti İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı, Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer ile birlikte burada çalışan mevsimlik işçilerimizin yanındayız. Mevsimlik tarım işçilerimizin çalışma şartlarını yerinde inceledik. Mevsimlik işçilerimizin yaşam standartlarının iyileştirilmesi noktasında yol haritamızı belirleyeceğiz. Farklı illerde çalışan mevsimlik işçilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi için daha kapsamlı bir çalışma yaparak hemen fiili adımlarımızı atacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17