banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL, ŞANLIURFA’DA ÖNEMLİ BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ

Şanlıurfa’da yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi artan nüfus ve araç sayısını da dikkate alarak Diyarbakır yolunu Seyrantepe mahallesine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki Azerbaycan Bulvarında çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Genel Sekreter Ferit Dağdeviren, Genel Sekreter Yardımcısı Yahya ürün ile birlikte Azerbaycan Bulvarındaki yol, dere ıslah ve içme suyu depolama alanında incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa’da trafik yönünde önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturacaklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Karaköprü Maşuk bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Azerbaycan bulvarındaki çalışmaları yerinde inceledik. Azerbaycan bulvarında dere ıslah çalışması, burada taşmaya karşı önlemler alınarak çalışma yapılmaktadır. Burası Buluntu Hoca Bulvarından devam edecek ve Kuzey Batı çevre yolunda son bulacak olan bir yoldur. Azerbaycan bulvarıyla Şanlıurfa’nın önemli bir sorununu daha çözmüş olacağız. Şehir içerisindeki trafik sıkışıklığı daha aza inmiş olacak ve insanlar çok daha rahat istedikleri yere kavuşmuş olacaklar. Buluntu Hoca bulvarından sonra Azerbaycan bulvarı da çok önemli bir çevre yolu görevini görecektir. Şanlıurfa’mıza hayırlı, uğurlu olsun’’ dedi.

Kent genelinde sürdürdüğü ulaşım projeleri ile kent trafiğini rahatlatmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, Azerbaycan Bulvarında sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Diyarbakır yolunu Seyrantepe mahallesine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki yol ile on binlerce aracın şehir merkezi trafiğine girmeden seyahat etmeleri sağlanacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17