banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL “HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan ve geçtiğimiz aylarda Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesinde hizmete sunulan Gençlik ve Koordinasyon merkezi gençlerin uğrak yeri haline geldi.

Gençlik ve Koordinasyon Merkezi içerisinde, sporcuların konaklayabileceği alanlar, kurslar, masa tenisi, dart, antrenman alanı, spor alanları, yemekhane, dinlenme alanları, konferans salonu ile 150 Kişilik sinema gösterim alanları bulunuyor.

HER HAFTA FARKLI BİR OKULA ÜCRETSİZ SİNEMA GÖSTERİMİ

Türkiye’nin en genç nüfuslu şehri Şanlıurfa’da gençleri spor ve farklı aktivitelerle buluşturmak için Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkânlarını seferber eden Başkan Zeynel Abidin Beyazgül, gençler için her detayın titizlikle planlandığı Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler bir yandan sosyalleşip yeteneklerini keşfederken diğer yandan sokakta kendilerini bekleyen kötü alışkanlıklardan da uzak durmuş oluyor.

Merkez içerisinde yer alan sinema salonunda her hafta farklı okullardan öğrenciler ağırlanarak sinema haftası düzenlenirken farklı branşlarda verilen eğitimlere katılan gençler yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalardan derecelerle dönerek Şanlıurfa’nın göğsünü kabartıyor. “HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

“Gençlerimize inanıyor, onlar için yeni tesisler hazırlıyoruz”sözünü her defasında yineleyen Başkan Beyazgül, “Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimize güveniyoruz. Onların yanındayız biz büyük bir aileyiz, gençlerimiz için çağın gerektirdiği yeni tesisler ve alanlar inşa etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17