banner262

BAŞKAN BEYAZGÜL ‘’GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’’

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet tesislerinde düzenlenen Gençlik festivaline, gençler yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Vali Vekili Abdullah Abit Öztoprak, 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Agbuğa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlik, Eyyübiye Belediyesi Kızlar Halk Oyunları Gösterisi ile başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığının Türkiye genelinde düzenlediği Kültür ve Sanat Yarışmasında birinci olan Abdülkadir Acar, Monaroza, Feride Şule Ayhan ise Abdülhamit Han şiirini seslendirdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL “BUGÜNE KADAR 120 BİN GENCİMİZE ULAŞTIK”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi olarak kente kazandırılan ve gençlerin hizmetine sunulan gençlik merkezleri, spor salonları, yüzme havuzları ile ilgili bilgiler aktararak “Bugüne kadar 120 bin gencimize ulaştık hedefimiz tüm gençlerimize ulaşarak onların hayatlarına dokunarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’GENÇLER, ÖZGÜRLÜK MEŞALESİNİ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAK’’

Her zaman genç sporcuların desteklenmesinde önemli rol oynadıklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü, Anma ve Gençlik Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Gençlerimizi geleceğe hazırlamak adına bütün branşları burada sergiledik. O gençlerimizin gelip burada bunları görmesini, sonra da kendileri ile ilgili branşlarda onlarında talepte bulunması için bir gösteri, bir alan hazırladık. Herkes coşku içerisinde, sevinç içerisinde hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz, hem de gençlerimizi zihnen, fikren ve bedenen geleceğe hazırlıyoruz. Allah’ın izni ile bizler gece gündüz çalışarak geleceğimizi gençlere güzel bir şekilde emanet etmek için çalışıyoruz. Onlar da yarın bu yerleri aldıkları zaman bu özgürlük meşalesini, bu demokrasi meşalesini, bu Cumhuriyeti çok daha ileriye götüreceklerine inanıyorum.

BAŞKAN BEYAZGÜL “ GENÇLERİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Onların bayrağımıza sahip çıkmaya, vatanımıza sahip çıkmaya, devletimize sahip çıkmaya ve milletimizin bir parçası olmaya gayret için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi onlar bayrağımızı seviyorlar, vatanımızı seviyorlar ama bu gün ben inanıyorum ki o çocuklarımız herhangi bir yere gidip te Şanlıurfa’mızı temsil ederken, Şanlıurfa’ya döneyim Valim, Belediye Başkanım, Komutanlarım beni karşılasınlar ve hocalarımın önünde övünçle durayım ve madalya takayım. Şimdi çocuklardan bir kısmı bana diyor ki henüz daha branşa girmemiş başkanım ben şampiyon olduğum zaman gelip madalyamı siz takacaksınız bu çok hoş, bunları uyuşturucudan, bunları kötü alışkanlıklardan kurtarıyor bu spor ve çok geniş bir gençlik kesimimize ulaşmış bulunmaktayız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı tekrar kutluyorum, tebrik ediyorum. Gençlerimizin daha ileriye götürme konusunda bütün kurumlarımızla halkımızla el ele vermeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Vali Vekili Abdullah Abit Öztoprak, Gençlere seslenerek “Türkiye Cumhuriyeti gençlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak en başta gelen sorumluluğumuzdur. Bilim ve teknolojide yaşanan gelişimi yakalamak için ülkemizin gençlerimizin enerjisine ihtiyacı vardır” ifadelerine yer verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, ise konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın öneminin gençler tarafından benimsenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri alanda kurulan spor branşlarını gezdi. Gençlerin yoğun sevgisi ile karşılanan Başkan Beyazgül, gençlerle masa tenisi, voleybol oynayıp dart atışları yaptı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17