banner268

Başkan Bayık, Ovacık Mahallesinde incelemelerde bulundu

Kısa sürede birçok insana bulaşan ve Hilvan’ın Kırsal Ovacık Mahallesi’nde de Coronavirüs vakalarının ortaya çıkmasıyla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü tedbir amacıyla mahallenin bütün noktalarında dezenfekte çalışmalarını hızlandırıp salgını kontrol altında tutmaya çalışıyor.

Salgının etkili olmaya başladığı mahallede devam eden hijyen çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Şanlıurfa Beltur A.Ş. Genel Müdür Vekili Mehmet Sami Özbek ve Belediye Meclis üyemiz Ali Şıldır ile birlikte Ovacık Jandarma Karakolunu ziyaret ederek salgın ile mücadele çalışmaları kapsamında istişarede bulunduk. Ovacık Kırsal Mahallesi’nde bir kişinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasından sonra bütün mahallenin giriş ve çıkışları kontrol altında tutuluyor. Virüsün yayılmasını engellemek için mahallemizde gece gündüz demeden tüm sokak ve caddelerde ekiplerimiz gerekli temizleme, yıkama ve ilaçlama çalışmalarını yaptıktan sonra mahalle sakinlerine maske dağıtarak tedbirli olmaları için gerekli uyarılarda bulundu’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269