banner262

BAŞKAN BAYDİLLİ'DEN KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR'A ZİYARET

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli bir dizi ziyaretler için gittiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile bir araya geldi. Başkan Baydilli ziyaretinde KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’a Şanlıurfa ve Karaköprü’nün selamlarını iletirken, son günlerde Kuzey Kıbrıs’ta meydana gelen orman yangınları için geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Baydilli, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı Şanlıurfa’yı ve Karaköprü’yü gezip görmesi için davet ederken, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar bu daveti memnuniyetle karşıladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli misafirperverlikleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür ederken ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çekindiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17