banner268

Atilla,“Bayramların hayatımızda çok önemli bir yeri vardır"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla,Ramazan Bayramı dolayısı ile yaptığı açıklamada;
“Bayramların hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Toplumsal kaynaşma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir" dedi. Atilla, Ramazan Bayramı nedeniyleyaptığı açıklamasında, “bayramların insanlar arasındaki sevgi ve dostluk bağlarının pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine sebep olduğunu belirterek, şunları kaydetti;

"Bayramların, hayatımızda çok önemli bir yeri vardır. Toplumsal kaynaşma bilincinin şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Birbirimizin acılarını paylaştığımız gibi bayramlarımızda da mutluluğumuzu paylaşarak coşkuyla kutlayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, dayanışma ruhu içinde hep bir arada, barış içinde, sevgi dolu ve huzurlu daha nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramı'nızı kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17