banner262

"Amaç yaşam standartlarını yükseltmek"

Sadece ilçe merkezinde değil, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların da yaşam standartlarını yükseltmek için hummalı bir çalışma yürüten Akçakale Belediyesi, bugüne kadar birçok mahallenin yol problemini çözüme kavuşturdu. Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak; Kelebek, Menzil, Kılıçlı ve Şefkat mahallelerinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını da tamamladı. Mahalle mahalle ilerleyen ekipler, daha sonra Keçili ve Dereli Mahallerinde geçerek, sokak içi stabilize yol yapım çalışmalarına start verdi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, stabilize yol çalışmaları ile vatandaşların uzun yıllardır mücadele ettikleri çamurdan kurtarıldığını belirterek, “Kırsal mahallelerde sokak araları dahil bütün yollar yapılıyor. Artık vatandaşlarımız evlerine, çocuklarımız da okullarına rahat gidip gelebiliyorlar. Çalışmalar, hizmet gitmeyen mahalle kalmayıncaya kadar sürecek. Çalışmalar tamamlandığında artık Akçakale kırsalında kimse çamurdan şikayet etmeyecek” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17