banner268

Akçakaleliler İftarda Bir araya Geldi.

Merkezde düzenlediği Ramazan programlarının yanı sıra ilçelerde de iftar programları düzenleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bu kez Akçakalelileri iftarda buluşturdu.

İlçedeki Süleyman Şah İlköğretim okulunda düzenlenen iftara Başkan Çiftçi'nin yanı sıra Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, İlçe Kaymakamı Selçuk Yosunkaya İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlahi dinletileri ile başlayan programa katılarak Akçakalelilerle birlikte iftar açan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemine dikkat çekti. Akçakale'nin kalkınması için gereken çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başkan Çiftçi: "Akçakalelilerin emrindeyiz. İlçemize hizmet etmekten onur duyuyoruz" diyerek iftara katılanlara teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar programından dolayı Büyükşehir'e teşekkür eden Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise, Akçakale ilçesinin huzurlu bir ilçe olduğunu belirterek hayırlı iftarlar diledi. İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise Büyükşehir Belediyesinin iftar programından dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269