banner262

AKÇAKALE’DE TÜM MAHALLERLERDE İLAÇLAMA ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Akçakale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, aylar önce larva oluşumuna karşı başlattığı mücadeleyi sürdürüyor.

Sinek popülasyonunu kontrol etmek amacıyla yürütülen larva çalışmaları kapsamında ekipler periyodik olarak ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde sulak alanlar başta olmak üzere, çöp konteynerleri, kanallar, fosseptik çukurlar ve gübrelik alanlarda ilaçlama yaptı. Çalışmalar havaların ısınmasıyla daha da arttı. Vatandaşların daha rahat bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla ilaçlama yapan ekipler her gün saat 18.00 ile gece 24.00 saatleri arasında ilçeyi baştan sona ilaçlıyor.

Konuya dair yazılı açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarım ve hayvancılığın yapıldığı ilçede sinek ve haşere ile larva döneminden itibaren ciddi mücadele verdiklerini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17