banner262

AKÇAKALE BELEDİYESİ’NE YENİ BİR HİZMET ARACI DAHA!

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hibe yoluyla Akçakale Belediye’si 17’nci aracını filosuna kattı.

Akçakale Belediyesi’nce hizmetlerin daha hızlı, daha kaliteli ve etkin şekilde yürütülebilmesi için araç filosu daha da güçlendiriliyor. Başkan Mehmet Yalçınkaya’nın girişimleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere araç filosuna su tankeri kazandırıldı. Belediye binası önünde araç teslim töreni düzenlendi. Törene Başkan Yalçınkaya’nın yanı sıra AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık ile meclis üyeleri, birim amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN YILDIK: BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Törende konuşan Başkan Yıldık, Başkan Yalçınkaya’ya teşekkür ederek “17’nci aracımız Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edildi. Akçakalelilerimizin hizmetine sunmak için Belediye Başkanımız 17’nci aracını filosuna kattı. Sayın belediye başkanımıza çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Aracı Akçakalelilerin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. Yaşanılabilir bir şehir, tertemiz bir şehir oluşturma amacıyla gece gündüz çalışacağız” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: CENAZE ARACINI DA GETİRECEĞİZ

Başkan Yalçınkaya ile araç filosuna cenaze nakil aracını da kazandıracaklarını ifade ederek “Hedefimiz mükemmel bir ilçe oluşturmak. Bunun alt yapısı makine parkı. Makine parkına da bugüne kadar binek araç hiç almadım. Büyük kısmı hibe yada cüzi ödemelerle karşıladığımız araçlar. 17 aracı ilçeye kazandırmak çok büyük bir şey. İnşallah bundan sonra cenaze aracı sırada. Onu getireceğiz, onun çalışmaları devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ İLÇEMİZİN HİZMETLERDEN MÜKEMMEL ŞEKİLDE YARARLANMASI”

Yeni aracın hayırlı olmasını dileyen Başkan Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Makine parkının güçlü olması o ilçenin hizmet babında mükemmel hizmetlere kavuşmasıdır. Bu manada ekskavatör, greyder, çöp arabası, çöp toplama aracı, tanker, itfaiye bütün bunları şehre kazandırdık. Bu şehir bugün makine parkı itibariyle çok güçlü. İki ilçenin hizmetini görecek kadar makine parkımız var. Önümüzdeki dönem içinde de bu gayretlerimize devam edeceğiz. Hedefimiz ilçemizin hizmetlerden mükemmel bir şekilde yararlanılması ve bu hizmetlerin Akçakale halkının ayağına getirilmesi. Bu gayretle çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. “

Açıklamaların ardından araç hizmet için kullanılmaya başlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17