banner268

Akçakale Belediyesi Ceylanlı sokaklarını kilit parkeyle örüyor

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallede bir süredir devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kilitli parke taşı döşeme işlemine geçti. Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ekiplerin Ceylanlı Mahallesinde sürdürdüğü hummalı çalışmaları yerinde inceleyerek, görevlilerden bilgi aldı.
"Ceylanlı nezih bir ortama kavuşacak"
Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Altınsoy, Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) İlçe Müdürü Ahmet Ayhan ve Kırsal Hizmetler Müdürü İbrahim Guda’nın eşlik ettiği Başkan Ayhan, Ceylanlı Mahallesinde kilit parke döşeme çalışmalarının bugünlere kalmasının nedeninin alt yapı eksikliği olduğunu söyledi. Mahallede alt yapının bir bölümünü Akçakale Belediyesinin daha önce yaptığını, kalan kısmını da ŞUSKİ’nin tamamladığını ifade eden Ayhan, “ŞUSKİ’ye teşekkür ediyoruz. Onlar alt yapı çalışmalarını bitirdi, şimdi biz üst yapıyı yapıyoruz. Kilit parke taşı döşeme çalışmaları inşallah en kısa sürede bitecek ve bir mahallemiz daha tozdan, çamurdan kurtularak, nezih bir ortama kavuşacak” dedi.
"Her yer pırıl pırıl oluyor"
Ceylanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Şerbetiçen de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’a teşekkür etti. Şerbetiçen, “Ceylanlı’da daha önce yollarımız çok dar olduğundan çalışma yapılamamıştı. Allah’a çok şükür yol genişletme ve alt yapı çalışmaları bitti. Şu anda mahallemizde yoğun bir çalışma var. Her yer kilit parke taşıyla pırıl pırıl oluyor. Başta Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan olmak üzere, ŞUSKİ İlçe Müdürümüz Ahmet Ayhan ve emeği geçen herkese, mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17