banner268

8 yıldır çocuklarına annelik yapıyor

Şanlıurfa’da yaşayan 47 yaşındaki Cuma Akkan 1994 yılında Hatice isimli bir kızla evlendi. Evlendikten bir yıl sonra ilk çocukları dünyaya gelen çift, daha sonra 5 çocuk daha dünyaya getirdi. Geçimini Şanlıurfa merkezde seyyar satıcılık yaparak kazanan Cuma Akkan’ın hayatı, eşinin onu 2009 yılında terk etmesiyle birlikte adeta kabusa dönüştü.

İkinci eşi de bir çocuğunu bırakıp evi terk etti
O dönemde yaşları küçük olan Yasin, Ahmet, Kadir, Derya, Rabia ve Nurullah isimli 6 çocuğuna tek başına bakmak zorunda kalan baba, şehirde geçinemeyince Eyyübiye ilçesine bağlı Duruca kırsal Mahallesi Meskan Sokak'ta, dağlık alandaki derme çatma bir eve taşındı. Yaklaşık 4 yıl çocuklarına tek başına bakan Cuma Akkan, 2013 yılında Fatma isimli bir kadınla evlendi. O kadından da Murat isimli bir erkek çocuğu dünyaya gelen baba, yaklaşık bir yıl önce yeni eşinin, eski eşinden olan çocuklarına bakmayı reddedip evden ayrılması üzerine toplam 7 çocuğuyla ortada kaldı. Şu anda 22 yaşında olan Yasin ve 17 yaşındaki Kadir zor şartlar altında yaşamaya dayanamayınca birkaç yıl önce evi terk etti. 20 yaşında olan Ahmet ise birkaç ay önce askere gitti.

Çocuklarına hem anne hem de baba oldu
13 yaşındaki Derya, 12 yaşındaki Nurullah, 11 yaşındaki Rabia ve son eşinden olan 2 yaşındaki Murat ile birlikte yaşamaya başlayan baba Cuma Akkan, çocuklarına hem anne hem de baba olmak zorunda kalıyor. Cuma Akkan, çocukların elbiselerini yıkıyor, saçlarını tarıyor, elbiselerini değiştiriyor, evi temizliyor, yemek yapıyor ve bulaşık yıkıyor. Baba en büyük desteği 13 yaşındaki kızı Derya’dan alıyor. Bulduğu takdirde hamallık yaparak geçinmeye çalışan babaları işe gittiğinde evde kalan kardeşlerine ise Derya bakıyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269