banner268

450 bin metrekarelik alanın mezarlığa dönüşecek.

Karaköprü'deki aile mezarlığının taşınması ile ilgili Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki muhtarlar ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüştü ve orman eteğinde yeni bir aile mezarlığı yapılmasına karar kılındı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yol genişletme çalışması nedeniyle ilçedeki aile mezarlığının bir kısmının kaldırılarak yeni asri mezarlığa taşınmasına Karaköprü'lü vatandaşların tepki göstermesi üzerine harekete geçti. Başkan Baydilli, Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçedeki bazı muhtarlar ve heyetleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi ziyaret ederek konu ile ilgili taleplerini iletti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi'ye Karaköprü'lü vatandaşların mezarlığın asri mezarlığa taşınmasına vatandaşların tepkisini iletirken, yeni bir mezarlık yapılması talebinde bulundu. Başkan Baydilli ve heyetinin Karaköprü orman eteğindeki 450 bin metrekarelik alanın mezarlığa dönüştürülmesi talebine Başkan Çiftçi olumlu yanıt verdi.

Karaköprü'de yeni mezarlığın yapımı ve mevcut mezarlığın bir kısmının oraya taşınması işlemine en kısa sürede başlanacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269