banner262

Şanlıurfa Valisi Ayhan’dan Sağlık Müdürü Prof.Dr.Gülüm’e Plaket.

GAP Arena Spor Salonu ve yerleşkesinde 14'üncü Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Acil müdahale alanı oluşturarak, 4 Ambulans, 2 Umke aracı, 2 Umke lojistik aracı ve 40 sağlık personeli ile 13-16 Haziran tarihlerinde, Yarışmaya Türkiye’nin çeşitli illerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden katılım sağlayan öğrencilere gerek muayene, gerek müdahaleler yapılarak ve ileri tetkik ve tedavi gerektiren vakaların il merkezindeki hastanelere naklini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirip, sağlık hizmeti sunarak katkı sağlandığı için Şanlıurfa Valisi Sayın Salih Ayhan tarafından Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm’e Plaket sundu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm,

“Hızla değişen teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve nitelikli İnsan yetiştirmenin ancak bu tür organizasyonlarla olacağını belirten Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Yeni tip Kovid-19 salgını nedeniyle iki yıldır düzenlenemeyen yarışmaya, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak gençlerin ufkunu açan uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluluk duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17