banner262

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE MAMOGRAFİ CİHAZI HİBE EDİLDİ

Halk Sağlığını ön planda tutan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sağlık Müdürlüğüne kanser taramasında kullanılan mamografi cihazı hibe etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm arasında imzalanan protokolle Mamografi cihazı Sağlık Müdürlüğüne teslim edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Mamografi cihazını Sağlık müdürlüğüne hibe edildiğini anlatan Başkan Beyazgül, ‘’Mamografi cihazını Sağlık Müdürlüğüne hibe ettik. Cihaz Ceylanpınar Devlet hastanesinde kullanılacak. Ceylanpınar’daki vatandaşlarımız artık diğer ilçe ve merkeze gelme durumunda kalmayacaklar. Vatandaşlarımıza sağlık diliyoruz. Buna ihtiyaç olmaması önemli ama ihtiyacı olanın da başka bir yere gitmemesi için böyle bir cihazın o ilçede olması daha önemli. Sağlık müdürlüğümüzle bir protokol yaptık. Bu tanıyı ortaya koyacak olan mamografi cihazını kendilerine hibe ettik’’ diye konuştu.

Şanlıurfa Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm ise cihazın sağlık müdürlüğüne hibe edilmesinden dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Sağlık Müdürlüğüne teslim edilen mamografi cihazı Ceylanpınar Devlet Hastanesinde kullanılacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17