banner268

Karaköprü Diş Sağılğı Hastahanesi Hizmetleri İle Işıldıyor

Hastahane müdürü Serkan Uçan,''Başta baş hekimimiz''Yahya Kemal Kablama''yönetiminde tüm hastahane çalışanlarımız,doktorlarımız ve Şanlıurfa'ya diş sağlığı yönünden en iyi hizmeti verebilmek adına mesai mefrumu tanımadan şevkle çalışmaktayız.

Çünkü bu şehir ve bu şehrin insanları en güzel hizmetlere layık olduğıuna inanıyoruz.Tabiki bu hizmetlerin gerçekleşmesinde en başta sağlık bakanlığımız sonrasında kamu hastahaneler birliği genel sekreterimiz verdikleri destekler sayesinde başarılıyor. Bizler hastahane yöneticileri olarak elimizde ki imkanlarla vatandaşlara layık olduğu hizmet alımını gerçekleşmekteyiz''' diyerek vatandaşların Karakörü diş sağlığı hastahanesinden duydukları memnuniyet kendilerini hizmet yolunda dahada şevklendirdiğini söyledi.

Karaköprü diş sağlığı hastahanesi ile ilgili çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise,''Başta hastahane müdü doktor Serkan Uçan'ın ve ekibinin gelen her vatandaşı güler yüzle karşılayıp,derdimize çare olası bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. Şanlıurfa'da yeniliklere imza atan bu hastahane Şanlıurfa'nın sağlıkta gülen yüzü olmuştur. Bu başarıda hastahane yönetiminin katkısı inkar edilemez. Bizler bize bu hizmeti en iyi şekilde veren başta hastahane müdürü Serkan Uçan olmak üzere tüm Karakörü diş sağlığı hastahanesi yönetici ve çalışanlarına minnettarız''diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269