banner268

Demirkol, hastalara şifa diledi.

Başkan Fevzi Demirkol, Arefe Gününde Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören hastalarını iftar saatinde bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Hasta yakınlarıyla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Başkan Demirkol, hasta yakınlarının yemek derdine düşmemesi için Haliliye Belediyesi tarafından her yıl yürütülen hasta yakınlarına iftar uygulaması kapsamında hastane bahçesinde bekleyen hasta yakınlarına Ramazan Ayının son gününde iftarlıklarını dağıttı. Vatandaşların taktirini toplayan hizmet dolayısıyla, hasta yakınları Başkan Demirkol’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Fevzi Demirkol da, gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde yatmakta olan hastalarımız, hem çeşitli illerden, ilçelerden, kırsal mahallerimizden gelmektedir. Hastalarımıza Cenab-ı Hakk’tan şifa murat ediyoruz. Yakınlarına aynı şekilde bayramı en iyi şekilde yaşamaları ve yaşatmalarını temennisinde bulunuyoruz. Hasta yakınlarımızın, hastalarına refakat etmeleri sadece hastalarıyla meşgul olmaları, iftar ve sahur derdine düşmemeleri için hasta yakınlarına sıcak iftar yemeği ikramında bulunuyoruz.”

Başkan Demirkol, açıklamasının ardından hasta yakınlarıyla görüştükten sonra hastaneden ayrıldı.

Öte yandan Haliliye Belediyesi tarafından her Ramazan Ayında, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçelerinde bekleyen hasta yakınlarına, ucu açık olmak üzere görevliler tarafından iftar öncesi 3 çeşit sıcak yemek ve ekmek ile su ikramında bulunuluyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17