banner262

Baba Oğul ve Yenge ye Şifa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Burak KAYA yaptığı açıklamada,

“Yardımcı ailesi ile dostluğumuz Necati yardımcı ile başladı. Total kalça protezi vardı, gevşeme mevcuttu revizyon total kalça protezi yaptım. 5 ay oldu takriben tabi talihsizlik babası kalçasını kırdı, Amcaya da yine başarılı bir ameliyat gerçekleştirdik. Şimdi de sırada yengesi vardı. Yengeyi de femur kırığından opere olmuştu, revize ederek onun da ameliyatı güzel geçti. Böyle güzel dostlar, güzel arkadaşlıklar edinmiş olduk. Bu mesleğimizin güzel tarafları. Hastanemiz Şanlıurfa’nın dinamo hastanelerinden bir tanesi, hatta başı çeken bir hastane olduğu söylenebilirim. Ortopedi ekibi olarak biz elimizden geleni yapıyoruz. İl dışı sevk oranını oldukça azalttık. Gerek kalça cerrahisinde gerek diğer pelvis cerrahilerinde başarılı ameliyatlar gerçekleştirmenin gurunu yaşıyoruz ”dedi.

Hasta Necati YARDIMCI yaptığı açıklamada;

Akbaşlar köyünde, çiftçiyim. Çocukken ayağımda bir sıkıntı vardı. 5-6 yaşındaydım bir çok doktora gittim, kırıkçıya çıkıkçıya gittim. Kimse bir şey anlamadı çare bulamadım. Aradan çok uzun yıllar geçti Hiç Doktora gitmemiştim ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdum. İyi bir doktora Burak Kaya hocaya denk geldim. Beni ameliyat etti. 5-6 aydır maşallah ayağım iyidir ve hiçbir sıkıntım yok. Uzun yıllar sakat olan ayağım iyileşti. Daha sonra babamın kalçası kırıldı onu da Burak hocam ameliyat etti, başarılı bir ameliyat ile sağlığına kavuştu. Ardından yengemi getirdim oda Burak hocada ameliyat oldu başarılı bir ameliyat geçirdi. Hocama teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMehmet Akif Inan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17