banner268

Şanlıurfa Vakfı’ndan Çankaya Belediyesine Çıkarma

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı Alataş; Sayın Taşdelen’in siyasetçi ve eğitimci bir ailenin örnek kuşağı olarak, Başkentimizin güzide İlçesi Çankaya’ya hem sosyal alanda hem de idari alanlarda güzel bir belediyecilik örneği verdiğini belirtti.

Alataş; Ankara’daki Şanlıurfalıların yoğunluğunun Çankaya ilçesinde yaşamasından dolayı Çankaya Belediyesiyle güzel projelere imza atabileceklerini vurguladı. Ayrıca Vakfımıza ve hemşerilerimize vereceği destekler için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak bir plaket taktim etti.

Çankaya Belediyesi Başkanı Sayın Alper Taşdelen ise; Şanlıurfa’yı kısa bir süre önce Kadıköy Belediyesi Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ile ziyaret ettiğini Şanlıurfa’dan çok etkilendiğini ve nasıl kadim bir şehir olduğunu anlattı.

Sayın Taşdelen yirmi birinci yüzyılda sivil toplum kuruluşlarının yaşamımızdaki önemini ve ayrıca, bu kuruluşlarının gurbette hemşerileri bir araya getirmelerinden dolayı önemli bir rolleri olduğunu dile getirdi.

Belediye olarak Vakfın yapılabileceği sergi, konser ve benzeri etkinliklerde ellerinden gelen bütün imkanları esirgemeyeceklerini belirterek, Sayın Alataş Başkanlığında Şanlıurfa Vakfının yanında her zaman olacağını vurgulayarak, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirmiştir.

ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak Çankaya ilçesinde unutulmayacak projelere imza atacağı ümidiyle, Çankaya Belediye Başkanımız Sayın Alper Taşdelen’e iş ve aile yaşamında sağlık, mutluluk ve huzur dolu günlerde başarılar dileriz.

Mustafa Kemal Alataş

E. Korgeneral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Ankaraşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17