SAĞLIKTA GÜVENİN ADRESİ

Şanlıurfa'ya yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Lotus Hastahanesi Yön.Kur.Başkanı genç iş insanı Aziz Bülbül "Lotus hastahanesinde alanında isim yapmış doktorlarla çalışmamız sonucu bölgede aranan ve talep gören bir sağlık kuruluşu haline gelmiş olmamız bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun göstergesidir" dedi.

Lotus Hastahanesi Yön.Kur Başkanı Bülbül ;

"Sağlık sektöründe birinci önceliğimiz; İnsan sağlığı ve bu sağlığı sağlayacak olan sağlık çalışanlarını özenle seçip yönetmekte yani sağlık kuruluşları birinci derecede bir ticari işletme mantığı güdülmemeli. Bizler Lotus Hastahanesi olarak, bu ilke ve misyon ile vizyonumuzu oluşturduk.

Hal böyle olunca kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere bölgenin tüm insanlarının öncelikli tercihi konumuna geldik.

Ben Lotus Hastahanesinin bu başarısında emeği katkısı olan tüm çalışanlarımıza değerli doktorlarımıza hemşerilerimize, kısacası tüm ekibimize tesekur ediyorum"diyerek yatırımlarına devam edeceklerini Şanlıurfa'ya ve bölgeye istihdama yönelik her projenin içersinde olacaklarını müjdeledi.

Haberler