Hilvan’da Coronavirüs tedbirleri en üst seviyede

Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Coronavirüs salgınına karşı ilçede tedbir amaçlı başlatmış olduğu hijyen çalışmalarına halkın ortak kullanım alanları olan apartman girişleri, binaların içi, asansörler ve Hilvan Sanayi Sitesi esnaflarının tamamını dezenfekte ederek çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Küresel bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı ilçede dört koldan dezenfekte çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ‘Halkımızın sağlığı ve güvenliği için vatandaşlarımızın özellikle ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık.

Bu kapsamda apartman girişlerini, binaların içi, asansörler ve Hilvan Sanayi Sitesi esnaflarının tamamını dezenfekte ederek halkın kullanımına sunduk. İnsan sağlığını tehdit eden virüse karşı birlik ve beraberlik içinde tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Halkımızın sağlık, huzur ve güvenliği için özverili çalışmalarımız devam edecek’ ifadelerine yer verildi.

Haberler