Hilvan'da Kongre Heyecanı

Ak Parti Hilvan 7. Olağan İlçe Kongresi başladı.Mustafa Cidir ve yönetimi güven tazeledi.

AK Parti Hilvan ilçe kongresinde yeniden aday gösterilen Mustafa Cidir ve yönetimi güven tazeledi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Ak Parti Hilvan 7. Olağan İlçe Kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Bayık yaptığı açıklamada ‘Türkiye’de bugün başlayan ve saat farkı itibarı ile yapılan ilkinin Hilvan’da gerçekleştirildiği 7. olağan ilçe kongremizin, ülkemize, memleketimize ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Dünya lideri, dünyadaki mazlumların sesi, ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001 yılında kurmuş olduğu Ak Parti, yıllardır ülkesine hizmet eden ve Türkiye’nin dünyaya karşı itibarını artıran güçlü ve yenilikçi bir hizmet partisidir.

Yıllarca ihmal edilen ülkemizi ulaşımdan sağlığa, eğitimden sanayileşmeye kadar gerçekleştirdiği kalkınma hamleleriyle dünyaya tanıtan ve kıskandıran hizmetlerinin aziz milletimizde karşılık bulması ve her şeyden önce istikrarlı ve irade sahibi güçlü liderinin dik duruşundan dolayı 2002 yılından bu yana iktidar olmuş ve Allah’ın izniyle oylarını artırarak iktidar olmaya devam edecektir.

Gerek genelde, gerek yerelde hayata geçirdiği projelerle memlekete ve insanlarımıza artı bir değer katan partimizin iktidar imkanları ile Hilvan ilçemizde büyük projelere ve ilklere imza attık. Yılların kanayan yarası içme suyu başta olmak üzere kanalizasyon ve kısmi yağmur drenajı çalışmalarını bitirdik. Aynı şekilde çamur deryası olan sokaklarımıza kilitli parke taşı döşeyerek dört mevsim kullanılabilir hale getirdik. Eğitimde gençlerimizin yolunu açmak üzere Bilgi Evleri açıp, gençlerimizin Türkiye'deki çeşitli üniversitelere girmelerini sağladık. Aynı şekilde kadınlarımızı sosyal, ekonomik hayata kazandırmak amacıyla meslek edindirme kurslarının verildiği kütür merkezileri açtık.

Bütün bunları söz verdiğimiz ve yerine getirdiğimiz projelerin halkımızda karşılık bulmasıyla başarı çıtamızı her geçen gün yükselttik.

2019'da yapılan yerel seçimlerde Hilvan halkına organize sanayi ve doğalgaz projeleri başta olmak üzere toplumsal, sosyal ve ekonomik birçok vaatlerde bulunduk. Bize bu konuda güvenen halkımız, oy oranımızı 2014 yerel seçimlerine göre %16 artırarak %33'ten %49'a çıkartmıştır. Bu başarı bir emektir, vaat edilen ve yerine getirilmiş sözlerdir. Allah'a hamd olsun, verilen bu sözlerin ilki olan doğalgaz projemiz Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımız tarafından 2020 yılı yatırım programına alındı. Hilvan’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Başarımızın istikrarlı şekilde büyümesinde emeği geçen tüm yol arkadaşlarıma ve Ak Parti'nin her neferine şükranlarımızı sunuyorum. 18 yıldır yapılan kalkınma hamleleriyle dünya genelinde söz sahibi olan Türkiye’nin ve güçlü liderinin yükselişini hazmedemeyen iç ve dış güçler, başvurdukları her türlü kirli tezgâhlarla ve oyunlarla bizi yeniden ihmal edilmiş yıllarımıza, hatta daha ötesine götürme çabasındalar. Hedefledikleri kirli emellerine asla müsaade etmeyecek ve dünya güçlerine karşı dik duran liderimize sahip çıkarak, yedi düvele hükmeden ecdadımızın bize bıraktığı mirasa yeniden kavuşacağız.

Bugün Ak Parti’mizin ve liderimizin Suriye başta olmak üzere dış politikasını eleştirenler, sınırımızda yaratılmak istenen terör unsurlarının gizli ortaklarıdır. Çeşitli bahanelerle bizi bölme çabasına giren dış güçler, aynı zamanda bugün muhalefet yapanların da patronlarıdır. Bu sebeple, ülkemizi bu ihanet çemberinden kurtarmak ve ecdadımızın yadigârını yaşatmak için, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ak Parti’ye sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmalıyız ki; ülkemiz daha da gelişip büyüsün, çocuklarımız ve gençlerimiz için, Tüm Türkiye toplumu ve ümmetin geleceği için yarınlarımız olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle, bugün gerçekleştirilen 7. Olağan İlçe Kongresi’ne teşrif eden değerli misafirlerimize teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Tek liste halinde yapılan Ak Parti Hilvan 7. Olağan İlçe Kongresi'nde Mustafa Cidir yeniden başkan olarak seçildi.

Hilvan Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye, Hatay Milletvekili Bölge Koordinatörü Orhan Karasay, Bölge Koordinatörü Abdullah Ağralı, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, TBMM İdare Amiri Halil Özcan, AB Komisyon Üyesi Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Kongrenin gerçekleştiği salonu dolduran kalabalığa seslenen katılımcıların, Ak Parti'nin 18 yıllık icraatlarıyla birlikte Türkiye'nin iç ve dış politikaları hakkında yaptıkları konuşmanın ardından, delegelerin oy kullanmasıyla kongre sona erdi.

Haberler