Yalan Twit'e Bir Tepki de Şanlıurfa'lı Hukukcu'dan

Sık sık aslı astarı olmayan haberleri gündeme getirdiği iddia edilen,CHP İstanbul Milletvekili Av.Mahmut Tanal'ın son Twit'ine bir tepki de Ankara Barosu Avukatlarından Şanlıurfa'lı,Yüksel Hukuk Bürosu sahibi Av.Mehmet Torgut'tan geldi.

Av.Mehmet Torgut haber merkezimize gönderdiği açıklamada ;

Türkiye'nin hizmet sevdalısı bir bürokratı aynı zamanda Şanlıurfa'nın Bürokrasideki gururu olan SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya karşı CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sırf algı yaratmak adına ortaya koyduğu bu tavrı bir hukukçu olarak kınıyor,Tanal'ın SGK Başkanı Bağlı üzerinden siyaset yapmasının başta ülkemize sonra Şanlıurfa ve Şanlıurfalılara karşı saygısızlık olarak görmekteyiz.

SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı'nın İstanbul'da SGK'ya bağlı kuruluşları ziyaret etmiştir.SGK Başkanı'nın İstanbul gibi bir metropol'de elbette SGK ile ilişkili özel kuruluşları ziyaret etmesi kadar doğal bir şey olamaz.

Ben bir hukukçu ve bir Şanlıurfa'lı olarak Av.Mahmut Tanal'ın bu yalan yanlış algı dolu Twit'ini kınıyor,hemşehrimiz Dr.Mehmet Selim Bağlı'ya yapılan bu linç girişimini esefle karşılıyorum" diyerek Tanal'ın siyaseti çirkefleştirdiğini vurguladı.

Haberler