banner262

Sınırda 19 Mayıs coşkusu

Ceylanpınar'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Pınarbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde günün anlam ve önemine ilişkin program düzenlendi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 98. yıl kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Suriye sınırının sıfır noktasında gerçekleşen törende şiirler okunup, şarkılar seslendirildi. Etkinliğin ardından program son buldu.
Kutlamalara Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Emniyet Müdürü Umut Ede, 1. Hudut Bölük Komutanı Ahmet Kovancı, Belediye Encümenleri Aziz Demir, Cuma Budak ve vatandaşlar katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17