banner268

Şanlıurfa Şehitlerini Anıyor.

Şanlıurfa'da 6 günlük süre içerisinde düzenlenecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı bugün başladı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Z. Abidin Beyazgül, Milletvekilleri M. Ali Cevheri, Mehmet Akyürek, Halil Özcan, Merkez İlçelerin Belediye Başkanları, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, Şehit Aileleri ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, şehit yakınları, gaziler ile vatandaşlar, programın ilk gününde şehit kabirliğini ziyaret ederek dualar okudu.

Hain darbe girişimi sırasında şehit olan en genç isimler arasında yer alan Mustafa Direkli'nin kabri başında dualar eden şehir yöneticileri ve vatandaşlar ardından askeri şehitliği ziyaret etti. Burada okunan dualara hep birlikte eşlik eden yöneticiler ve vatandaşlar, ardından Karaköprü'deki Şehit Mustafa Direkli Camiisine geçerek mevlit programına katıldı.

Müftülük tarafından düzenlenen mevlitte şehitlerin ruhuna dualar okunurken, mevlide çok sayıda vatandaş da katılım gösterdi. Mevlit programının ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17