banner268

Orhan Şahin'den Ramazan Mesajı

Şahin, mesajında, ramazanın millete, İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz etti.

Sabır ve hoşgörünün herkesi kuşatmasını, dayanışma ve yardımlaşma iradesinin herkesi aynı idealde buluşturmasını temenni eden Şahin, ramazanın, Kur'an'la şereflenmiş, on bir ayın sultanı makamına yükselmiş, rahmet, fazilet ve günahlardan arınma ayı olduğunu vurguladı.

Şahin, ramazanın, rahmet ve mağfiret ayı olduğunu anımsatarak, şöyle devam etti:

"Ramazan, günahlara dalmış insanların samimi tövbe ve istiğfar ile hata ve kusurlarından temizlenecekleri aydır. Ayrıca ramazanın manevi atmosferi, Müslüman Türk milleti ve bütün Müslümanlar olarak her zamankinden daha fazla muhtaç olduğumuz birlik ve dayanışmamızın pekişmesine en güzel ve en güçlü bir vesiledir. İnsanın yalnızca zor durumda iken değil, hayatın her anında ilgi ve desteğe, uzatılacak ele, gönül alıcı söze ve içten bir tebessüme ihtiyacı vardır. Aç ve yoksulların halinden anlıyor olmamızın, aça ve yoksullara yardım elini uzatmadığımız sürece bize dönen bir faydası olmayacaktır.

Bu dugu düşünceler ile tüm islam aleminin ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum''dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17