banner262

"Necmettin öğretmen seni unutmayacağız"

Siverek ilçesine bağlı Çiftçibaşı Mahallesi'nde öğretmenlik yapan Necmettin Yılmaz, bir süre önce memleketi Giresun'a giderken Tunceli-Pülümür karayolunun 46. kilometresinde yolu kesilerek aracı yakıldıktan sonra terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılmıştı.


Necmettin Yılmaz'dan iyi haber beklerken şehit olduğunu öğrenen öğrencileri, haberi üzüntüyle karşıladı. Öğretmenleriyle en son karne günü görüştüklerini söyleyen öğrenciler, şehit edildiğini haberlerden öğrendiklerini söyledi. Öğretmenlerini unutmayacaklarını söyleyen öğrencileri, tahtaya 'Necmettin öğretmen seni unutmayacağız' diye yazdı.


Çiftçibaşı Mahallesi sakinleri ise Necmettin Yılmaz'ın şehit edilmesine üzüldüklerini belirterek, terör örgütü PKK'ya tepki gösterdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverekşehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17