banner268

Kaymakamın Gönderilmesindeki Sır Perdesi Aralandı

Son günlerde kamuoyunda yer alan Akçakale kaymakamı Selçuk Yosunkaya'nın tayininin çıkmasındaki gerçeklere Urfagap.com ulaştı.

Kaymakam yosunkaya'nın Akçakale'de vatandaşlarla,siyasilerle ve bürokratlarla her zaman karşı karşıya geldiğini şehit ailelerinin düzenlediği organizasyonlara katılmadığı gibi "Ne işi var askerlikte o zaman göndermeyin" diyerek sosyal medya üzerinden kinayeli twitler atarak üstlerini hiçe sayıp vatandaşı makamından kovduğunu belgelerle ispat edildi.

Bunun üzerine bu gibi konularda hassasiyetini her zaman ortaya koyan devlet,vatandaş her zaman iç içe olmalıdır desturu ile hareket eden İç İşleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu gerekeni yaparak vatandaşı üstlerini ve özellikle şehit ailelerini hiçe sayan Selçuk Yosunkaya'yı Akçakale'den göndererek ne derece isabetli bir karara imza attığı görüldü.

Bölge siyasilerinin karşı karşıya gelmesinde Şanlıurfa'da günden oluşturarak bir nevi tetikçileri tarafından yanlış algı oparesyonu ile olayı başka mercalara çekmek isteyen bu tayinin gerçeklerini sorumlu habercilik anlayışı gereği Urfagap.com olarak ortaya çıkarmayı bir görev atlettik.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269