banner268

Hepimiz  “Zeynel Abidin Beyazgül” üz

Hepimiz “Zeynel Abidin beyazgül” üz

Ak parti tarihindeki en başarılı il başkanlarının başında gelen isim Zeynel Abidin Beyazgül son aylarda çeşitli provaksoyon larla bilinçli olarak yıpratılmak isteniyor.

Önceki gün Rabia meydanında meydana gelen nahoş olay bu provaktörlerin cahil cesareti ile sınır tanımadığını gösteriyor.

Peki ne oldu da düne kadar omuzlara alınan Zeynel Abidin Beyazgül, bu gün parayla tutulan provaktörlere yuhalattırılmak isteniyor?

Ne olduğu gün gibi aşikar!

Zeynel Abidin beyazgül ve ekibinin Türkiyedeki Ak Parti teşkilatları içersinde üst sıralara yükselmesini hazmedemeyen siyaset telları bu başarıyı gölgelemek için ucuz ayak oyunlarına başvuruyorlar.

İlk önce, sanal alemdeki tetikçileri tarafından AK Parti il başkanı Beyazgül görevden alınacak algısı oluşturdular. Daha sonda bu algı üzerinden ikinci perdeyi devreye soktular.

Zeynel Abidin Beyazgül’ü 15 Temmuz Programları sırasın da Rabia meydanında konuşma yaparken yuhalamaya yeltendiler.

Akılları sıra Beyazgül’ü tahrik ederek kendilerini darp ettirmek ve sonrada mazlumu oynamaktı.

Ama Beyazgül bu tür oyunlara ve provoksyonlara gelmeyecek kadar sağ duyulu,naif ve akıllı bir insandır,nitekim oyuna gelmedi de.

Üç beş amigonun yuh demesi ile Beyazgül kamu oyunda yıpranmadı aksine daha güçlendi.

Çünkü akıldan yoksun provoktörler ve onların arkasındaki akıl babaları şunu unuttular;

Zeynel başkan bu göreve onların yaptığı gibi ayak oyunları değil bizzat Sayın Cumhur başkanmız Recep Tayyip Erdoğa’ ın ısrarı ile göreve gelmiştir.

Beyazgül , yıllardır bu davanın neferi olarak milli görüş geleneğinden gelen bir anlayışa sahip ve önemlisi aldığı her görevi başarı ile yerine getirmiş bir dava adamıdır.

Şimdi bu aklı kıtlara soruyorum;

Bölgesine ve milletine gece gündüz demeden hizmet eden girdiği her seçimde kendisi ve partisinin başarısını katlayarak zafer elde ede,referandumda Türkiye genelinde birincilik kazanan, bürokrasisi ile belediyesi ile Şanlıurfa halkı ile uyum içinde çalışmış il başkanını genel merkez niçin değiştirsin?

Aklı evvellerde bu gerçeği biliyor. Biliyor ama çıkmayan candan umut kesilmez misali bir son umut bir son çırpınış içerinde hareket ediyorlar.

Ya tutarsa diye can havliyle saldırıyorlar.

Merak ettiğim,Beyazgül’ün yerine aşiret reisi birisi il başkanı olsaydı o amigolar hayasızca tavırlarını ortaya koyabilirlermiydiler ? Koyamazlardı.

Bu paralı askerler Zeynel Abdin Beyazgül’ün mütevaziliğinden naifliğinden cesaret aldılar.

Aldılarda ne oldu? Bu memleket küçük. Herkes herkesi iyi bilir. Yaptıkları provokasyon ve ayak oyunu ellerinde patladı ve Şanlıurfalılar başkanlarını arkasında durdu.

Özcümle;

Bu memleket feodalizm’den, ihale takipçilerden,aşiretine güvenerek devlet dairelerini basanlardan bıktı.

Onun içindir ki Beyazgül’ e sahip çıkıyor

Ve diyor ki “hepimiz beyazgülüz”

Bu mesajı doğru okuyun.

Bu milletin hizmetkarı olan bir il başkanı Beyazgül ve ekibini, Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Ak Parti Yöneticileri bu aklı evvellere, siyaset tellallarına,çakallara yem etmeyeceklerdir.

Bu böyle biline.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269