banner268

Gülpınar,"paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım GÜLPINAR Ramazan Bayramı nedeni ile yaptığı açıklamada;

Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanların yanında olmanın, iftar sofralarını paylaşmanın, dünyada yaşanan yoksulluğa el uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemini daha güçlü duygularla yaşadık.

Bizi birbirimize yakınlaştıran, sevgimizi, dostluk bağlarımızı güçlendiren Ramazan Bayramı’nda halkımızın huzurunun devamı bizler için son derece önem taşımaktadır.

Bu düşüncelerle, birbirimize ve ülkemize olan sevgimizin aynı zamanda bir arada olma isteğimizin arttığı bu güzel günlerde halkımızın yaşamını kolaylaştırarak, sağlıklı kent hayatını sağlayacak yasal alt yapı çalışmaları yapmaya devam etmekteyiz.
İnancımız;"Geleceğe ancak sağlıklı bir toplumla sağlıkla yürüyebileceğimiz" yönündedir.

Tüm bu düşüncelerle kardeşliğimizi güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, kentlerimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramı´nızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Saygı ve sevgilerimle” dedi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269