banner268

Erdoğan,"Yapmıyorsanız hakkımı helal etmem"

Valileri Beştepe'de kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Valilerin vatandaşla iç içe olmasını istedi.

Erdoğan,

Bekçilik sisteminin çok daha iyi çalışması lazım. Caddede yürüyen kadına omuz atan adı kişilerin olmasını ben hazmedemiyorum.

Eğer bir yerde siyasiyle bürokrat arasında çok ciddi sorun varsa ikisinden biri işini adil yapmıyor demektir. Kimin doğru, kimin eğri olduğunu en iyi vatandaş bilmektedir.

Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle Türkiye bu süreci de atlatacaktır. Sabırla hareket edecek, gerektiğinde bin düşünecek ama bir yapacağız. 2019 yaklaştıkça bu tür sıkıntıların artması muhtemeldir. Zira 2019 milletimiz için sadece bir seçim yılı değil, büyük bir dönüm noktası olacaktır. Valilerimizle, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, sanatkarlarımızla, işçilerimizle, gençlerimizle velhasıl tüm milletimizle el ele vererek inşallah bu imtihandan da alnımızın akıyla çıkacağız. Ben sizlere güveniyorum. Oralardaki tüm vatandaşlarıma selamlarımı, muhabbetlerimi iletmenizi özellikle rica ediyorum"dedi.

Anahtar Kelimeler:
CumhurbaşkanıValiler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17