banner262

Erbülbül;“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz

Erbülbül mesajında;

“Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir.

İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir.

Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana ikliminde yaşamak ve kalıcı kılmaya bir vasıta olarak görmek gerekmektedir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam aleminin bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17